Over ons

In 2010 opgericht om leveranciers, retailers en onderzoeksbureaus efficiënter inzicht te geven in prijs, promotie en e-commerce data.

Over ons

Aangenaam!

Wij zijn IPV Data, 13 jaar geleden opgericht om efficiëntie, automatisatie en uniformiteit te brengen op het gebied van prijs, promotie en e-commerce data. Met ons team van > 50 professionals bedienen wij vele bekende leveranciers, retailers en onderzoeksbureaus met rapportages, tools en maatwerkoplossingen om hun besluitvorming te optimaliseren. We zijn de nummer 1 partner voor prijs- en promo metingen binnen de FMCG retail in de Benelux en zijn sterk aan het uitbreiden in Europa. 
Wij zijn experts op het gebied van grootschalige geautomatiseerde data metingen (web scraping), maar zullen daar waar automatisering niet mogelijk letterlijk de handen uit de mouwen steken om onze klanten aan gewenste data te helpen. Onze tools zijn ontstaan vanuit echte klantervaringen, technologische kennis en commercieel pragmatisme. We zijn trots op onze innovatiekracht, maar nog meer de hechte relatie met de vele mooie partijen die dagelijks op onze data vertrouwen.
Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met het efficiënt verzamelen van prijs, promotie, of e-com data en het effectiever uitvoeren van analyses? We komen graag persoonlijk in contact!

Waarom bedrijven voor IPV Data kiezen

Datakwaliteit en 
consistentie
Intuïtieve en 
gebruiksvriendelijke tools.
Tijdsbesparing en 
verdieping van analyses
Klantgerichte oplossingen 
en service
Neem contact op
Let's meet!

Geïnteresseerd? We plannen graag een demo!

Neem contact op